Onze Succesverhalen

Wat onze klanten zeggen
Next
Previous

President en CEO

Namens het hele logistiek team wil ik Ucomar bedanken voor de uitvoering van dit eerste kustvaarttransport voor het Kelvin-project en de veilige opslag van de materialen in Antwerpen.

Project Manager

Mijn collega's en ik zijn erg tevreden met Ucomar. We hebben voornamelijk te maken met Sonia en Erik. Je kan zien dat de klant op de voorgrond staat en niet, zoals gewoonlijk, alleen maar aan geld gedacht wordt. We ervaren ook dat de medewerkers altijd erg vriendelijk, beleefd en informatief zijn. Echte professionals! Erik heeft nog nooit gezegd: 'dat kunnen we niet ...! Hij heeft altijd een plan B, C of zelfs D bij de hand waar we erg van onder de indruk zijn en dat getuigt van zijn hoge deskundigheid. We kijken ernaar uit om nog een jaar met u samen te werken.

Export Manager

Er is geen reden voor kritiek van onze kant, eerder lof voor het partnerschap dat al decennia aan de gang is. Mocht er toch kritiek zijn, zijn we zo vrij om die direct en snel uit te drukken. We hopen hetzelfde van UCOMAR. Goede "echtgenoten" zeggen altijd alles.

Ocean Freight Key Account

Het voelt goed om altijd iemand in Antwerpen te hebben op wie men kan rekenen. Ik ken Erik al heel lang en onze samenwerking was altijd geweldig! Zo zou het moeten blijven voor de rest van mijn actieve expeditietijd.

Export Manager

De transporten vorig jaar met Ucomar waren overwegend positief. Ook in verband met het laadrapport, wat erg belangrijk voor ons is, werkt alles prima. We kijken uit naar de volgende projecten met jou!

Pricing Manager Projects

Ik ben helemaal tevreden met Ucomar, ook al betaal je soms een premium. Ik ken Erik al heel lang en ik waardeer zijn werk en dat van zijn collega's.

Export Manager

Vanwege de aard van de lading die we vervoeren, moeten we samenwerken met experts en de service die Ucomar biedt, voldoet aan onze behoeften. We zijn echt tevreden met de service die Ucomar aan ons bedrijf biedt - het is altijd op professioneel niveau - we krijgen alle informatie die we nodig hebben op tijd, we worden geïnformeerd over ons aanvraagproces, waar is de vrachtwagen, wanneer ze aankomen in de haven, enz. We kijken dus uit naar verdere samenwerking!

Project Manager

# Competent over vrachtlijnen
# Flexibel
# Vindingrijk in het vinden van oplossingen
# Altijd een contactpersoon beschikbaar - ook als Erik van thuis werkt
# Speciale aanbiedingen met concurrerende tarieven
# Vriendelijke service en snelle feedback
Iedereen wil zo'n partner! Tenslotte is ook menselijke interactie een belangrijk onderdeel van onze business.

Export Manager

Ik heb lang gezocht maar vond niets om over te klagen, we zijn tevreden.
Hoe kunnen we je helpen?
Heb je vragen, wil je meer weten over onze diensten of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan zeker contact met ons op en samen zoeken we de beste oplossing!
Contacteer ons
Ucomar