Over Ons

Dit is ons DNA
Next
Previous

Ons DNA

Ucomar is opgericht in 1956 in de haven van Antwerpen als onderdeel van een grotere maritieme groep. Het is een privé-onderneming met aandelenstructuur van publiek recht. De rechtspersoon is een NV. Sinds Ucomars oprichting is er veel veranderd in de maritieme wereld en dus willen wij mee veranderen zonder daarbij afbreuk te doen aan de geest van onze onderneming: familiaal en stevig verankerd in het plaatselijke havengebeuren in Antwerpen. Na de volledige overname door de drijvende kracht Mr Erik Wullaert, verhuisde Ucomar begin 2023 naar zijn huidige adres aan de Schouwkensstraat 7, in het hart van de Antwerpse haven.
Onze oplossingen

Hoe Wij Werken

Natuurlijk kunnen wij onze kwaliteitsvolle service niet alleen garanderen. Dankzij een heel uitgebreid netwerk – gespreid over West-Europa en haar voornaamste havens – dat we door de jaren heen opbouwden, beschikken we over goede persoonlijke contacten met allerhande leveranciers: terminals (zowel in de haven als in het binnenland), rederijen, magazijnhouders, allerhande transporteurs (uitzonderlijk vervoer, FTL/LTL, containers), verpakkers, douanediensten en fiscalisten. Op deze manier zijn wij in staat om een hoogwaardige dienstverlening aan te bieden aan al onze klanten. Omdat wij niet werken met exclusiviteitscontracten, zijn wij bijzonder flexibel en kunnen wij heel snel schakelen indien er zich problemen voordoen tijdens onze operaties. Bovendien is Ucomar ook lid van het IFLN (International Freight Logistics Network), waardoor wij via onze IFLN-partners een wereldwijde dekking aan allerhande activiteiten kunnen garanderen.
IFLN
FIATA
Wat zeggen onze klanten?

Ons Team

Maak kennis met ons topteam! Stuk voor stuk enthousiaste medewerkers. We zijn enorm trots op onze mensen! Ontdek ze hieronder.
Erik Wullaert
Erik Wullaert
Owner
Tel direct: +32 (0)3 220 03 72
Mobiel: +32 473 87 06 16
Email: ewu@ucomar.be
Dirk Vereecken
Dirk Vereecken
Project Cargo Specialist
Tel direct: +32 (0)3 220 03 73
Mobiel: +32 473 74 07 84
Email: dve@ucomar.be
Koen Van Baelen
Koen Van Baelen
Project Cargo Specialist
Tel direct: +32 (0)3 220 03 74
Mobiel: +32 472 89 01 98
Email: kvb@ucomar.be
Sonia Hendrickx
Sonia Hendrickx
Project Cargo Specialist
Tel direct: +32 (0)3 220 03 78
Mobiel: +32 472 56 99 66
Email: soh@ucomar.be
Accountant
Tel direct:
Email:
Medewerker
Medewerker
Ben jij onze nieuwe medewerker, stuur dan een email naar ewu@ucomar.be
Wat zeggen onze klanten?
Dankzij dit topteam stellen we onze klanten tevreden. Ben je benieuwd naar wat onze klanten te zeggen hebben? Ontdek het in de succesverhalen.
Ontdek
Ucomar